středa 27. května 2015

Léčivé síly přírody

Vaše citlivost vás vylákala ven. Toužíte komunikovat s přírodou, kde cítíte úžasnou sílu života, kterou vyzařuje každá rostlina, strom, pták a zvíře. Vaše duše a tělo jsou ozařovány paprsky čisté lásky planety Země. Když sedíte na skále, na trávě, na písku, nebo zemi, můžete vnímat, jak planeta neustále vyzařuje láskyplnou energii. Nechte se dnes prostoupit léčivou silou přírody. I pouhých několik minut, které strávíte venku při tichém odpočinku, vás nesrovnatelně osvěží.




Myšlenka pro tento den Dnes budu mít schůzku s Matkou Přírodou a strávím venku co nejvíce času. Nadechuji se zhluboka čerstvého vzduchu a cítím, jak se probouzí k životu má energie. Naslouchám líbezným zvukům přírody a vstřebávám do sebe zářivou auru naší Matky Země plnou lásky. -


z knihy Rady andělů na každý den, Doreen Virtue

Krásný den přeje Dariya Iczkova


 

2 komentáře:

  1. Moc pěkný příspěvek, takový relaxační, léčivý. O víkendu se jím budu řídít :) Od Doreen V. mám většinu knížek, ale tuto zrovna ne.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle jsem nejsilněji vnímala,když jsem byla na bezinkách. Vůně bezových květů, bzukot včel, slunce, to všechno dovedlo úžasně pozitivně nabít.

    OdpovědětVymazat