čtvrtek 14. května 2015

Jak funguje Zákon přitažlivosti.

Zákon přitažlivosti, je zákon, který tu byl, je a vždy bude. Stejně jako ostatní přírodní zákony tu jsou, byli a pořád budou. Protože bez nich by svět, nemohl fungovat, a bez přírodních zákonů by nebyla příroda, svět ani my. Gravitace je také přírodní zákon a vždy tu byl, je a bude.
A tak je to do nekonečna.



Zákon přitažlivosti není nic co by nebylo vědecky podloženo. Vychází se ze síly myšlenky, ale myslet nestačí. Vše hodně vychází z Bible a duchovních učení. Už v Bibli samotné je nastíněno ono velké tajemství přitažlivosti a né jen jednou. Celkově duchovní učení s tohoto zákona vychází. - Žádej a bude ti dáno, klepej a bude ti otevřeno, pros a bude ti odpuštěno, atd atd .... stále se vychází z myšlenek. Z pozitivních myšlenek.
Samozřejmě se nám děje na co myslíme, a pokavaď myslíme na negativní věci, negativní způsob života a nebo žijeme v nesouladu s vesmírem, nesouladem "Boha", nesouladem desatera, nesouladem přírodních zákonů, bude se nám dít právě to na co myslíme, co děláme a co tvoříme. V samotné Bibli ve Starém zákoně máme psáno desatero, desatero je formulace pár zákonů, jak by jsme se měli chovat. Nepokradeš - a když nebudeme nikoho okrádat, myšleno tím nejen hmotné věci, ale i psychické věci, neokrademe někoho o myšlenku, nápad a inspiraci, nebo dokonce o nějaké přání, sen atd, Nebudeme ani my okradeni, proč bychom se pak měli stát okradeným.
Samozřejmě k tomu jsou i jiné věci, ale zlehčeně to opravdu tak je. Nezabiješ - to je opravdu nejhorší co se může stát, když by člověk, někoho zabil, myšleno opět jak fyzicky tak psychicky, zabít člověka můžete i po psychické stránce. Zabít ho vnitřně, zničit ho. Tak ani my nebudeme muset čelit nějakému obdobnému násilí. Proč bychom měli. Jestliže budeme žít v souladu s přírodou,


co zaseješ, to také sklidíš ... 


Vesmírem, světem takovým a budeme se řídit zákony, určitými etickými pravidly, nebudeme pak oběti. Samozřejmě, pak už tu je třeba i karma, ale tohle všechno se dá právě do té největší míry zmírnit, zjemnit a také i zrušit. Takže i ta opravdu "špatná" karma se dá zmírnit a nebo přímo zrušit. V životě jsou věci, a zákonitosti, kterým nemusíme vždy tak do hloubce rozumět a přesto tu jsou, musí být. Láska je také něco co se nedá uchopit a je to tak silné, tak obrovské, že lidi dokážou na základě tohoto slova obrovské věci. Nenávist také. Jsou to jen pocity, jen slova, jen myšlenky a co dokážeme s takovým slovem zničit a nebo vybudovat. To, že někdo žil v nuzných podmínkách jako dítě neznamená, že v něm bude žít po celý svůj život. To, že někdo žije bez lásky nyní, neznamená, že bude žít bez lásky celý život.





Jste nemocný, chudí, osamocený, znechucený? Nemusíte. Změňte proces myšlení. Vemte si papír a napište si věci za které jste vděčný. Vždy musí být něco za co jste vděčný.Například: Jsem tak vděčná, že žiju, dýchám, že mám oči, které vidí ... buďte vděčný. Proč lidi, kteří žijou v nehostiných místech jsou šťastnější? Protože vidí vděčnost, vidí věci, které my lidé co jsme materiálně spoutaní nevidíme. Nedokážeme vidět ty velké maličkosti, ty velké zázraky života - přírody. Západ slunce, východ slunce, hrající si děti, úroda na poli, zelené pastviny, krásné počasí, to je jsou věci za které by jsme měli být vděčný, děkovat a modlit se k nim.
Vše ostatní pak pomocí našich myšlenek příjdou. Příjdou proto, že se dokážeme naladit, přeladit na pozitivní frekvenci. Pozitivní myšlení má pozitivní vibrace, pozitivní vibrace nás dokážou naladit na právě ty námi vytoužené věci. Ty krásné, přenádherné věci, láska, úspěch, nový dům atd - což jsou pozitivní věci.

napsala pro Vás Dariya Iczkova 


 

Žádné komentáře:

Okomentovat