středa 13. května 2015

Cestu do nitra může najít každý

Velká většina mích klientů. vlastně posléze všichni lidé, kteří zamnou přišli, ať už ohledně výkladu, či nějaké konzultace, chtěli najít svojí cestu, svoje vlastní já, duchovní cestu. A já se vždy ptám  -  A v čem je problém?

Jestli chcete začít s cestou do nitra, do hlubin své duše, najít se, nemluvte pouze o tom a udělejte Ten krok. Život vesmír má rád rychlost a říkám to pořád. Jestli něco chcete jděte si za tím a pevně si za tím stůjte. V tom je vlastně celé to velké kouzlo - tajemství - zákon přitažlivosti. O tomto tématu tu na svém blogu budu hodně psát.Samozřejmě to není to jen o té akci, ale je to asi ta nejdůležitější věc, kterou musíte v tom kouzelném procesu transformace udělat. Ať už vaše akce bude jakákoli, přinese nějakou reakci. To je zákon akce a reakce a ruku v ruce spojuje naprosto všechno v našem životě. Pak samozřejmě záleží jaké to jsou akce a jaké mají vibrace.





Cesta do nitra je hledáním sama sebe, hledáním svého ducha, svého já. Každý za život dojde do stádia vývinu, kdy se ptá a je hladový po otázce proč tu je, proč se mu dějí takové a takové životní situace, proč a jak. Je to dobře. Ptejte se, čtěte si o tom, sbírejte odpovědi. Jen skrze otázky a chuťvědení dosáhnete nějaké cesty kudy se vydat. Je to potom jen na Vás samotných zda ta cesta, kterou jste našli je ta pravá, ta pravá ořechová jak se říká. Nebuďte smutný a zklamaný, když při cestě do vašeho nitra si nebudete vědět rady, budete zažívat pocit zlosti, nespravedlnosti a zmatenosti. je to zcela normální projev. Tyto pocity Vám právě pomohou vybrat si to, co Vás opravdu na té velké cestě zajímá. Důležité je jak jsem už řekla na začátku ten krok. Vesmír, Bůh - božská energie, andělé,vyšší já, říkejme tomu jak chceme tu pro nás je. Pokavaď budeme poslouchat svou intuici nemůžeme se zmýlit. Musíme se naučit co, ale je a není naše intuice.

Život nám nechce ublížit a nikdy neubližuje, všechny situace, které se nám v životě dějí, si přivoláváme samy, jsme strůjce vlastního běhu života a o tom si na mém blogu ještě "povíme" napíšeme více.

Všem kdo jste tu poprvé a čtěte právě tento úvodní článek, vám pevně držím pěsti, abyste to v životě dotáhli přesně tam, kam opravdu chcete, kam směřuje vaše srdce.

Dariya Iczkova

1 komentář: